Du finner oss i sentrum av Sortland ved siden av strand hotell, rett ned av busstasjonen.

Vi er en Bowling1 hall med 8 bowlingbaner.

I tillegg så har vi shuffelbord, bordtennis, biljardbord, diverse underholdningsautomater, samt matservering i egen kafeavdeling.

Kontakt oss på tlf: 761 26 400 for bestilling.

Om Bowling1

Bowling 1 ble en realitet 01.01.2000 etter 2 år med intens jobbing og utvikling av konseptet.

Vi er i dag Europas nest største bowlingkjede med 23 medlemmer, og vi er veldig stolte over at vi har fått til dette i Norge.

Strømmen, Gjøvik og Lillehammer var de første sentrene i kjeden, men i dag har vi bowlingsentre over hele Norge, fra Moss i sør til Sortland i nord, og vi har som målsetting å ha 300 baner i kjeden innen år 2007. Alle sentrene har topp moderne bowlinganlegg levert av verdens ledende bowlingprodusenter.

Kjeden har lagt stor vekt på standarden i Bowling 1 sentrene - både utvendig og innvendig. Sammen med en høy profil, kombinert med god service, gjør dette våre sentre attraktive for våre kunder. Hvilke aktivitetene som det enkelte bowlingsenter tilbyr varierer fra sted til sted etter befolkningstall og lokalenes størrelse.

Pr. januar 2005 hadde vi totalt 218 baner og ca. 250 ansatte. I 2003 hadde vi ca. 1,5 millioner brukere av våre 18 sentre.
Bowling 1's navn forteller at Bowling er hovedaktiviteten i selskapet, og 1-tallet formidler kjedens målsetting og visjon om å være Norges største og ledende bowlingkjede, noe vi faktisk er, og skal være.